Join our Smart Template community of peers, customers, influencers and technical experts to discover the next steps in packaging, commercial print, agency life and brand expertise. Find out how to Grow Together in two days filled with market expertise, product technicalities, professional insights and some wholesome fun.

9:30

Registration + Welcome

30 min

10:00

Company update

45 min

Plenary sessions
Kevin Goeminne

CHILI publish

10:45

Smart Templates in CHILI publish - the solution roadmap

45 min

Plenary sessions
Ward De Langhe

CHILI publish

11:30

Adding intelligence to your DAM

45 min

Plenary sessions
Theresa Regli

Theresa Regli

12:15

Lunch

75 min

13:30

Business track
Juergen Grimm

Heidelberg Druckmaschinen AG

Business track
Business track
Nico Potvin

KAN Design & Brand Management

Novice training track
Daan Roegiers

CHILI publish

Novice training track
Daan Roegiers

CHILI publish

Advanced training track
Iurie Protascic

CHILI publish

Advanced training track
Iurie Protascic

CHILI publish

15:15

Coffee break

30 min

15:45

Business track
Novice training track
Daan Roegiers

CHILI publish

Advanced training track
Iurie Protascic

CHILI publish

16:30

Business track
Business track
Kathleen Bauwens

Colruyt Group

Novice training track
Daan Roegiers

CHILI publish

Advanced training track
Sean Crowe

CHILI publish

17:15

Business track
Jessica Berlin

The American Cancer Society

Business track
Novice training track
Daan Roegiers

CHILI publish

Advanced training track
Sean Crowe

CHILI publish

18:00

Dinner Event

240 min