Stay tuned for more details!

9:30

Registration & Partner introduction

60 min

10:30

Company update and state of the Market & Creative Tech

30 min

Plenary sessions
Kevin Goeminne

CHILI publish

11:00

New platform reveal and roadmap — a smooth transition

45 min

Plenary sessions
Ward De Langhe

CHILI publish

11:45

ARISTID and Carrefour –personalizing promotional campaigns with the power of Retail Tech and Creative Automation

45 min

Plenary sessions

12:30

Lunch

60 min

13:30

Business track
Pieterjan Blondeel

CHILI publish

CHILI labs
Andy Russell

CHILI publish

CHILI training track

14:20

How Creative Automation made the physical; digital and transformed our business.

20 min

Business track
Gary Howard

Precision Marketing

Oliver Agency: Enabling consumer brand resources with Intelligent Automation

20 min

Business track
David Russell

Oliver Agency

CHILI labs
Jeroen Cosyn

CHILI publish

CHILI training track

15:00

Coffee Break & Transition

20 min

15:20

Business track
Jay Pattisall

Forrester

CHILI training track

16:05

Coffee Break & Transition

20 min

16:25

Creative TECH TALKS — How to yield the full power of Design Automation to creatively​ Supercharge Your CHILI​

20 min

Business track
Creative TECH TALKS — How CHILI publish empowers B2B2C brand platforms

20 min

Business track
Jens Leven

Netzwerk P

CHILI labs
Sylvain Westerloppe

CHILI publish

CHILI training track

17:15

Closing speech & proclamation

30 min

Business track
Flora Nkuranga

CHILI publish

17:45

Drinks + Dinner Event + Party

240 min